Hoofdpijn Centrum is geopend!

03-06-2021

Afgelopen maandag is Hoofdpijn Centrum in Breda geopend. Het bevindt zich in op de locatie Mathenessestraat 41B, samen met GOED en Axis Breda. Hoofdpijn Centrum, de helpende hand bij hoofdpijn, wordt gerund door Myrthe en Kevin, twee ervaren fysiotherapeuten die zich willen verdiepen in het oplossen van hoofdpijn gerelateerde klachten.

Om naamsbekendheid te krijgen is er ook een reclamebord langs de weg van Breda naar Rijsbergen geplaatst waarop onze opening bekend wordt gemaakt.

Met deze opening vieren we ook meteen de lancering van de website. Deze is gebouwd door Max Otten van Visual Design by Max. Dit is tevens de ontwerper van het logo en het reclamebord. Wil je hier meer over weten kun je hem een mailtje sturen.

Wil je grip krijgen op jouw hoofdpijn?

U kunt direct online een afspraak maken.