Wie zijn wij?

Maak kennis met de hoofdpijn specialisten

Hallo, wij zijn nieuwsgierig naar jou, maar jij vast ook naar ons. Hieronder stellen we ons voor.

Wij zijn Myrthe de Keijzer, Karin Dolstra en Kevin van Noesel. Samen werken we al jaren als fysiotherapeut en hebben we veel nieuwsgierigheid naar hoofdpijnklachten. Dankzij onze specialisaties als manueel therapeut willen we ons in dit Hoofdpijn Centrum volledig richten op jou en jou het plezier weer terug geven in een leven waar de hoofdpijn onder controle is!

Waar zit je met je hoofd?

Ik ben sinds 2011 afgestudeerd fysiotherapeut en sinds 2017 afgestudeerd Master manueel therapeut. Tijdens de manueel therapie opleiding werd ik al snel getriggerd door de hoofdpijn gerelateerde klachten. Dit omdat er vaak meer speelt dan alleen de hoofdpijn, de complexiteit hierin wekt mijn interesse enorm.

Hoofdzakelijk achtergronden?

Zeeuwse jonge vrouw, 31 jaar, woont ondertussen sinds 2009 in Breda, sportief, enthousiast, open, behulpzaam.

Waar zit je hoofd vol van?

Binnen mijn werk bied ik graag een luisterend oor voor jou als patient. Ik vind het belangrijk om open en begripvol te zijn, zodat jij je op je gemak voelt bij mij. Daarnaast vind ik samenwerking heel belangrijk in dit vak, samenwerking met allereerst jou maar ook indien nodig met collega’s of andere disciplines. Het mooie aan dit vak fysiotherapie is voor mij de verscheidenheid, ik zie op een dag veel mensen met allemaal hun eigen probleem. Niemand is hetzelfde wat voor mij de uitdaging geeft om samen met jou dus een persoonlijk, passend en effectief plan samen te stellen.

Waar krijg je hoofdpijn van?

Te veel alcohol, extreme hitte.

Wat spookt er dagelijks door je hoofd?

Ik hou me naast mijn werk ook graag bezig met het opzoeken van verscheidenheid en uitdaging, dit doe ik vooral in de natuur. Ik word er dus ook erg blij van om in mijn vrije tijd naar buiten te gaan en mezelf uit te dagen in een activiteit; een lange wandeltocht, hardlopen of mountainbiken. Als ik dit samen doe met mijn vriend, familie of vrienden (waarbij een gezellige afsluitende borrel niet mag ontbreken 😉 ) kan mijn dag niet meer stuk!

Waar zit je met je hoofd?

Mijn opleiding heb ik gedaan bij onze zuiderburen in Antwerpen (Universiteit Antwerpen) en Brussel (Vrije Universiteit Brussel) en ben daar sinds 2017 afgestudeerd als Master Fysiotherapeut en Master Manueel therapeut. Vanuit mijn onderzoek voor mijn masterproef heb ik het onderwerp centrale sensitisatie en langdurige pijnklachten niet meer los gelaten in de praktijk en blijkt dat de affiniteit hiermee nog steeds levendig aanwezig is.

Hoofdzakelijk achtergronden?

Bredase man van 31 jaar jong die vriendelijk, positief en behulpzaam is.

Waar zit je hoofd vol van?

Als kind ben ik al opgegroeid met veel liefde, vrienden en familie om me heen. Samen zaken oplossen, ondernemen is altijd al een passie geweest die gedreven is op de ambitie om mensen te helpen. Dat dit allemaal samen komt in het mooie vak van de fysiotherapie was voor mij uiteindelijk de perfecte keuze. Mensen helpen, om leuke dingen samen te kunnen doen is de grootste ambitie.

Waar krijg je hoofdpijn van?

Een nachtje te lang doorhalen 😉

Wat spookt er dagelijks door je hoofd?

Naast mijn werk ben ik graag met vrienden en familie op pad. Mijn broers zie ik vaak en samen rijden we dan ook graag een rondje motor of zijn we op de tennisbaan of het terras te vinden. Positiviteit past helemaal bij mij en ben niet snel uit het veld geslagen.

Waar zit je met je hoofd?

Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen en studeerde in 2019 af als Master Manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Tijdens mijn master begon mijn interesse in het hoofd, hals, kaakgebied en ik ben hier niet meer van losgeraakt. De complexiteit en het samen werken naar verbetering geeft mij veel voldoening.

Hoofdzakelijk achtergronden?

Drentse dame van 30 jaar, woont ondertussen een jaartje in Zundert, positief, zorgzaam, energiek en betrokken.

Waar zit je hoofd vol van?

Ik ga graag samen met jou zitten om jou beter te leren kennen. Je klachten, je doelen maar ook de andere dingen in je leven. Samen werken aan verbetering, soms hebben we daar ook nog andere specialisten bij nodig. Ik geef je graag informatie zodat je zelf je klachten beter begrijpt en je kunt bijna alle vragen bij mij stellen 😉. 

Waar krijg je hoofdpijn van?

Over de kop gaan met mijn mountainbike.

Wat spookt er dagelijks door je hoofd?

Op maar ook naast mijn werk probeer ik te genieten van de kleine dingen. Naast mijn werk doe ik dit in de natuur. Op de fiets, op het paard of hardlopend en wandelend. Ik trek er graag met mijn vriend op uit om de bergen in te gaan met onze fietsen. Daarnaast daag ik mezelf nog graag uit met wat wedstrijden op de mountainbike. Naast al die inspanning ontspan ik graag met vrienden, lekker koken en een goed wijntje erbij.

Benieuwd hoe een van onze specialisten jou kan helpen?

Je kunt direct online een afspraak maken zodat we samen op zoek gaan naar de juiste specialist.